Tram58Logo   Tram 58
      de muziekgroep                            hits met een Vlaamse saus
Aldegonde aldegonde
Zag het levenslicht te Vilvoorde Bij Tram 58 is zij zangeres en vrouwelijke ‘Touch’ van dienst. Aldegonde was jaren koorleidster en zingende attractie van jeugdkoor “de Hartekijnen” uit Vilvoorde . Beroepsmatig is ze verbonden aan het A.Z. Jan Portaals te Vilvoorde . Daar kijkt ze los door je ribbenkast, met behulp van scan en allerlei andere toestanden. Zij ziet er dan ook meestal “stralend” uit na zo’n dagje kliniek. Mannen pas op …. Ook zonder radioactiviteit kan ze los door je kijken !!!
Bart
Onze jongste snaak, is geboren te Schoten en resideert in het verre Kontich Hoewel hij ook op een “gewone” gitaar best zijn mannetje kan staan, speelt Bart toch het liefst basgitaar Zijn vrienden en vriendinnen mogen hem dan ook gemoedelijk Bartje Bas noemen. De logistieke wereld is zijn werkbiotoop en voor zijn ontspanning is hij meestal in de buurt van z'n spelconsole of een snookertafel te vinden. Bartje houdt het graag rustig en bescheiden. Meestal is hij de zwijgzaamheid in persoon, behalve die ene keer dat hij toch zijn mond opendoet en iedereen verrast met een spitsvondige kanttekening.
Leo Leo
Hoewel zijn roots in het Kempense Geel liggen , is hij opgegroeid en blijven hangen in Vlaams Brabant. Hij speelt op alles wat snaren heeft en is tevens de zanger en de leider van de groep. Je kan je Tram 58 niet indenken zonder zijn artistieke inbreng. Tot voor kort was hij actief in “bankfilialen” en op zoek naar het “G-plekje” ( hieromtrent kunnen wij weinig prijsgeven…) , maar tegenwoordig geniet hij volop van de muziek, het relaxed leven en het geven van zalige massages…
Pol Pol
Geboren te Machelen, nu woonachtig in Elewijt. Leerde Leo kennen in de jeugdclub “Far” te Vilvoorde City , meer bepaald in de Far-west … Samen speelden zij al in menige muziekgroep Hij speelt gitaar (en met de regelmaat van een klok , zijn snaren kapot … ) Maakt graag plezier en is de lolbroek van de groep … In het dagelijkse leven houdt hij zich bezig met decoratie en binnenhuisinrichting , daarom ook dat hij op feestjes regelmatig “getapesseerd” is !
René rene
Is een echte Vilvoordenaar , alhoewel hij tegenwoordig in Elewijt vertoeft. Hij is onze toetsenman en bespeelt dit instrument als geen ander … Kan muziek lezen zoals wij de “ gouden gids” en is het muzikale draagvlak van Tram 58. Zijn boterham verdient hij met computertoestanden en hij is daar naar het schijnt ook goed in , waarschijnlijk omdat computers eveneens een toetsenbord hebben … Natuurlijk is het voor hem onmogelijk om, aan leken, uit te leggen wat hij juist doet in de computer business.